2.000 de genţi la Bag Expo. Vezi care sunt tendinţele primăverii în materie de genţi

2.000 de genţi la Bag Expo. Vezi care sunt tendinţele primăverii în materie de genţi
Bag Expo a început miercuri şi adună în ediţia curentă peste 2.000 de modele de genţi, poşete, portmonee şi rucsacuri, dar şi curele şi eşarfe pentru doamne, domnişoare şi domni.

 

La ediţia de primăvară a Bag Expo de la Iulius Mall este imposibil să nu găseşti măcar o geantă pe placul tău, având în vedere diversitatea foarte mare de modele. Genţi din piele naturală, ecologică sau din material textil, imprimeuri primăveratice şi jucăuşe, linii elegante şi stiluri diverse, fie pentru ocazii speciale, office sau casual, pe toate le găsiţi aici. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, pornind de la 30 de lei şi ajungând la 800 de lei.

"Avem genţi inclusiv din piele naturală, în jur de 2.000 de genţi, portofele de damă şi de bărbaţi din piele eco şi naturală. La genţile eco preţurile sunt între 80 şi 140 de lei, iar la produsele din piele naturală preţul mediu este de 300-500 de lei, dar poarte ajunge şi la 700-800 de lei. Portofelele pornesc cam de la 30 de lei şi pot ajunge până la 150 de lei şi la bărbaţi şi la femei. Portofelele merg cel mai bine până acum, sunt la mare căutare, dar şi genţile eco", a spus Radu Chira, organizator şi expozant.

Încă de la orele dimineţii doamnele au dat buzna la târg şi s-au arătat copleşite de nenumăratele modele, dar şi încântate că au de unde să aleagă.

„Sunt atât de multe modele, e greu să te decizi. Când mergi într-un magazin, două e mai uşor că nu ai atâtea opţiuni, dar oarecum a bine să ai, totuşi, cât mai multe opţiuni. Va dura ceva până mă hotărăsc, dar sigur voi găsi ceva pe măsură", a spus o tânără.

Venirea primăverii este motivul perfect pentru reînoirea garderobei şi achiziţionarea de noi accesorii. Este perioada în care renunţăm la texturile groase şi culorile închise şi apelăm la rochii vaporoase, materiale uşoare şi culori vesele. Regula se aplică şi la genţi, şi la accesorii.

„Caut ceva de primăvară. Am văzut că sunt multe genţi cu imprimeuri florale care mie, personal, îmi plac foarte tare. Nu ştiu dacă îmi pot permite acum o geantă din piele naturală, şi cele din piele eco pot fi destul de rezistente în timp. Ma interesează mai mult modelul şi culorile", a spus o domnişoară.

În noua colecţie găsiţi inclusiv genţi de sezon şi poşetele de tip clutch decorate cu pietre Swarovski. Târgul se desfăşoara în perioada 25-29 martie la parterul Iulius Mall.

 

Comenteaza