30.000 de turişti străini la Untold 2016

30.000 de turişti străini la Untold 2016
Aproximativ 30.000 de cetățenii străini au petrecut, între 4 şi 7 august 2016, în municipiul Cluj-Napoca, la Untold Festival 2016, conform Inspectoratului General pentru Imigrări — Serviciul pentru Imigrări al județului Cluj.

"Muzica de calitate, buna dispoziție și ospitalitatea românilor au fost câteva repere pe care străinii le-au avut în vedere când au ales România", se arată într-un comunicat remis presei.

Astfel, în cele patru zile de festival, polițiștii de Imigrări au avut misiunea de a preveni încălcarea normelor legale din domeniul de competență. De asemenea, polițiștii au participat, în sistem integrat, la acțiuni comune alături de celelalte forțe M.A.I., pentru prevenirea oricăror fapte antisociale și identificarea în regim de urgență a cetățenilor străini, care ar fi putut să comită asemenea fapte, precum și în luarea măsurilor ce se impun în vederea asigurării un climat de siguranță publică.

Polițiștii de Imigrări clujeni au fost o prezență activă și permanentă în zona interioară a festivalului, zonele adiacente, precum îi în zona Pieței Unirii acolo unde era amplasată o scenă cu acces liber.

"De menționat, este faptul că pe întreaga perioadă a desfășurării festivalului nu au fost înregistrate evenimente deosebite comise de către cetățenii străini", au punctat forţele de ordine.

Circa 300.000 de persoane au participat la Untold 2016. Pe scena principală a festivalului au mixat TOP 5 DJ-i ai lumii: Tiesto, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell şi Martin Garrix.

Comenteaza