4 copii şi 2 adulţi au murit acum 2 ani într-un incendiu din judeţul Cluj. Ultimul copil al acelei familii a pierit recent, după 2 ani de chin cu arsuri grave

4 copii şi 2 adulţi au murit acum 2 ani într-un incendiu din judeţul Cluj. Ultimul copil al acelei familii a pierit recent, după 2 ani de chin cu arsuri grave
| Foto: https://turdanews.net/

A fost lansat un apel umanitar pentru a putea fi înmormântată încă o victimă a incendiului din 10 aprilie 2022 izbucnit pe strada Nicolae Teclu, din Turda, judeţul Cluj. 

Incendiul de pe strada Nicolae Teclu din Turda a curmat 6 vieţi, printre care 4 copii. Recent a murit și ultimul membru al familiei.

În noaptea fatidică a fost activat la Turda Planul ROȘU de intervenție, iar la vremea respectivă, mai multe voci acuzau că a fost vorba despre o mână criminală, care ar fi declanșat acel incendiu, mai ales că acesta a fost mai puternic în exterior, iar victimele au murit din cauza inhalării fumului.

Nenorocirea acelei familii nu s-a oprit. Recent a decedat și cel de-al 7 membru al familiei, un băiat în vârstă de 18 ani, iar pe rețele de socializare a apărut un apel umanitar pentru a ajuta financiar familia îndoliată care are posibilități materiale limitate, a transmis turdanews.net. 

„Apel umanitar! Dragi prieteni și cunoscuți! Mulți dintre voi vă amintiți de tragedia în care au decedat 6 membri ai unei familii din Colonia de Ciment de la Turda din aprilie 2022. A rămas un singur supraviețuitor cu răni foarte grave, acesta decedat din păcate ieri, un băiat de 18 ani. Vin la voi cu rugămintea de a ajuta ficare cu ce puteți pentru a înmormânta acest suflet nevinovat! Cei care doriți să ajutați sunați la telefon: 0757.381.430 Buzdugan Cristina” se arată în apelul umanitar.

De înmormântare se vor ocupa cei de la Direcția de Asistență Socială Turda "toate costurile vor fi suportate din bugetul direcției", a transmis instituţia pe pagina unde a fost lansat apelul umanitar

Comenteaza