65 de jandarmi vor asigura ordinea la meciurile de handbal și baschet

65 de jandarmi vor asigura ordinea la meciurile de handbal și baschet
Aproximativ 65 jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura ordinea la cele două meciuri care se vor disputa sâmbătă la Sala Sporturilor.

Aproximativ 65 jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică la cele două meciuri ce se vor desfăşura sâmbătă la Sala Sporturilor „Horia Demian" din Cluj-Napoca.

Începând cu ora 16.00 aproximativ 25 de jandarmi vor asigura ordinea la întâlnirea dintre Universitatea Jolidon Cluj-Napoca şi CSM București din cadrul Ligii naţionale la handbal feminin. Meciul este caracterizat ca fiind cu grad scăzut de risc.

De la ora 18.00 aproximativ 40 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul U-Mobitelco BT şi BC Timişoara din cadrul Ligii A a Campionatului naţional de baschet masculin. În acest caz, meciul este caracterizat ca fiind cu grad mediu de risc.

Jandarmii vor fi prezenţi în zona Sălii Sporturilor „Horia Demian", atât înainte de începerea meciurilor cât şi pe timpul şi după încheierea acestora.

 

Comenteaza