700 de amenzi şi 56 de permise reţinute la Cluj

700 de amenzi şi 56 de permise reţinute la Cluj
În judeţul Cluj, în perioada 1-3 iulie, poliţiştii au desfăşurat 60 de filtre rutiere şi 93 de controale, dintre care activităţile pe linie de ordine publică au fost cele mai numeroase.

În cadrul acţiunilor au fost constatate 22 de infracţiuni, 16 dintre acestea fiind depistate în flagrant delict. De asemenea, poliţiştii au identificat 16 persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni, 6 dintre acestea fiind reţinute pentru 24 de ore.

Totodată, au fost depistate 2 persoane urmărite, fiind puse în aplicare mandate de executare a pedepsei închisorii. S-a verificat activitatea a 77 de unităţi comerciale, precum şi respectarea prevederilor legale privind paza obiectivelor de către 107 entităţi, iar poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pentru control, 657 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice peste 700 de sancţiuni contravenţionale, dintre care cele mai multe au vizat abateri la ordonanţa de urgenţă a guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi încălcări ale legii nr. 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică.

Poliţiştii rutieri au reţinut 56 de permise de conducere şi au retras 17 de certificate de înmatriculare. Pentru reducerea numărului de fapte antisociale, activităţile de prevenire şi combatere a ilegalităţilor continuă.

Comenteaza