A căzut serverul Primăriei din Cluj-Napoca

A căzut serverul Primăriei din Cluj-Napoca
Serverul Primăriei Cluj-Napoca a căzut astfel, cu consecinţe: un proces a fost amânat pentru că avocatul nu a putut plăti taxa de timbru judiciar.

Pe uşa biroului de Poştă de la instanţă a fost afişat un anunţ pe care scrie "Nu funcţionează programul de taxe. Server inaccesibil". Un avocat a invocat la Tribunalul Comercial că e căzut sistemul de la Primărie, astfel că nu a putut plăti taxa de timbru judiciar pentru proces. " Consiliul Local are contract doar cu Poşta şi doar acolo se pot plăti taxele", a spus avocatul. Judecătoarea l-a îndemnat să încerce să plătească la o agenţie CEC, iar dacă nu e posibil, să facă doavda acestui lucru. Totodată aceasta i-a cerut avocatului şi să dovedească împrejurările şi a amânat procesul.

UPDATE 14.30 Reprezentanţii Primăriei spun că problema s-a rezolvat. "Într-adevăr, a căzut serverul din cauza şocurilor de tensiune la ora 7.30, dar în jurul orei 9 problema a fost remediată", spune Iulia Perşa, şeful departamentului de mass-media al Primăriei Cluj-Napoca.

Comenteaza