A doua zi de căutări a persoanelor dispărute la Tarniţa, fără niciun rezultat VIDEO

A doua zi de căutări a persoanelor dispărute la Tarniţa, fără niciun rezultat VIDEO
Bărbatul despre se presupune că şi-ar fi înecat cei doi copii în Lacul Tarniţa şi s-ar fi sinucis nu este la prima tentativă de acest fel. Poliţiştii spun că el ar mai fi încercat să se sinucidă în trecut. Căutările în Lacul Tarniţa au continuat şi astăzi, dar au fost sistate după-amiază din cauza stratului de gheaţă prea gros.

În urma cercetărilor, poliţiştii spun că sunt tot mai îndreptăţiţi să creadă că bărbatul s-a aruncat în apă împreună cu cei doi copii.

Poliţiştii au refăcut întregul traseu al tatălui, în ziua când se pesupune că s-ar fi produs tragedia. Acesta şi-a dus mai întâi copiii să se distreze.

Nicolae Lăpuşte, de 48 de ani, şi copiii săi, Flavius, de 15 ani, şi Alexandra, în vârstă de 3 ani, au fost daţi dispăruţi de rude luni după masă. Bărbatul a lăsat o un mesaj de adio într-o înregistrare video. Maşina sa a fost găsită gcu cheile în contact în apropierea lacului Tarniţa. Ieri, în timpul căutărilor pe lac, scafandrii au găsit o jucărie despre care se presupune că ar fi a fetiţei de 3 ani. Mama ei a lansat mai multe apeluri pe Facebook şi speră ca Alexandra să fie găsită în viaţă.

Reporter: Bianca Suciu
Imagine: Călin Fedeleş

Comenteaza