A fost găsit cadavrul unei femei îngropat în curtea propriei case

A fost găsit cadavrul unei femei îngropat în curtea propriei case

Poliţiştii au descoperit, miercuri seara, cadavrul unei femei de 64 de ani îngropat în curtea casei, după ce aceasta fusese dată dispărută la începutul săptămânii, potrivit IPJ Timiş.

Conform sursei citate, în seara de 5 octombrie, poliţiştii din Sânnicolau Mare au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unei femei de 64 de ani din localitatea Variaş, fiind demarată de îndată efectuarea verificărilor, în baza unui dosar penal întocmit pentru lipsire de libertate.

Miercuri seara, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Timiş, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, al Poliţiei oraşului Sânnicolau Mare şi sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, au descins la locuinţa persoanei dispărute, în vederea efectuării unei percheziţii domiciliare.

La scurt timp, în urma căutărilor, poliţiştii au descoperit trupul neînsufleţit al femeii îngropat în curtea casei. În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi a împrejurărilor în care a survenit decesul.

Comenteaza