A furat bunuri de 4.000 de lei din maşini şi magazine, acum se află după gratii

A furat bunuri de 4.000 de lei din maşini şi magazine, acum se află după gratii
Un clujean de 28 de ani a ajuns în arestul poliţiei după ce a furat mai multe bunuri din maşini şi magazine, în valoare totală de 4.000 de lei.

Astfel, în 2 decembrie, ora 12.30, acesta a spart geamul portierei stânga spate a unui autoturismu parcat pe strada Cardinal Iuliu Hossu, din care a sustras o geantă de damă ce conţinea diferite bunuri şi o tabletă IPad4. Prejudiciul cauzat în valoare de 3.000 lei nu a fost recuperat.

De asemenea, în 10 noiembrie, suspectul a sustras un portmoneu ce conţinea acte de identitate, bani şi alte bunuri, din incinta unui magazin, situat pe strada Herman Obert, cauzand un prejudiciu în valoare de 600 lei, nerecuperat, iar în 18 noiembrie, a furat tot dintr-un autoturism parcat pe strada Samuel Brassai, o geantă de damă, ce conţinea diferite produse cosmetice şi un telefon mobil, cauzând un prejudiciu în valoare de 300 lei, nerecuperat.

Împotriva tânărului a fost dispusă reţinerea pe o perioadă de 24 ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Cluj, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Cluj-Napoca, cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Etichete
Comenteaza