A intrat cu maşina în poarta unei case. În urma impactului s-a spart o ţeavă de gaz FOTO/VIDEO

A intrat cu maşina în poarta unei case. În urma impactului s-a spart o ţeavă de gaz FOTO/VIDEO
Un accident de circulație a avut loc în această seară, pe DN1C în localitatea clujeană Iclod. Un Audi s-a făcut praf.

Șoferul unui autoturism Audi înmatriculat în județul Bistrița Năsăud, care circula dinspre Dej înspre Cluj Napoca a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă distrugând gardul unei gospodării, dar și o conductă de gaz. Autoturismul a fost grav avariat. "Dacă nu avea viteză nu rupea stâlpul acela așa mare, stâlpul cu porțile. L-a zvârlit înapoi", a povestit o femeie care locuiește în apropiere.

La fața locului s-au deplasat pompierii dejeni, dar și un echipaj SMURD. Din fericire, cei doi pasageri din Audi nu au fost răniți și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă au ajuns la secția de poliție pentru declarații.

"La orele 18:37, Detașamentul de Pompieri Dej a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare la un accident rutier produs în localitatea Iclod. În urma accidentului a fost ruptă o țeavă de gaz. S-au asigurat măsuri de protecție până la sosirea unui echipaj de la E-On Gaz", a declarat plutonier major Octavian Cătălișan, șeful Gărzii de Intervenție.

Reprezentanții firmei distribuitoare de gaz au ajuns și ei la locul producerii accidentului și au luat măsuri pentru evitarea oricărui pericol. Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

 

 

Etichete
Comenteaza