A lovit o femeie pe o trecere de pietoni din Zorilor şi şi-a văzut de drum. Acum ese căutat de poliţie

A lovit o femeie pe o trecere de pietoni din Zorilor şi şi-a văzut de drum. Acum ese căutat de poliţie
O femeie de 39 de ani a fost lovită de maşină pe o trecere de pietoni, la intersecţia de pe Calea Turzii cu strada Observatorului. Şoferul a coborât din autoturism, a avut un schimb de replici cu femeia accidentată şi apoi a plecat de la locul faptei; acum este căutat de poliţie.

"Un conducător auto în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, la intersecţia cu str. Observatorului, la trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, a surprins şi accidentat uşor o femeie de 39 ani, din Cluj-Napoca, care, în calitate de pieton, era angajată în traversarea străzii regulamentar, pe trecerea pentru pietoni.
În urma impactului, conducătorul auto a oprit şi a avut un schimb de replici cu femeia, după care fiecare şi-a continuat deplasarea", se arată într-un comunicat remis presei.

Ulterior, femeia s-a dus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"Din primele verificări s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului ar putea fi conducătorul auto care a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiei şi care a încălcat regula de circulaţie privind "neacordarea de prioritate pietonilor care au acest drept ", faptă prevăzută şi sancţionată de art.100, alin. 3, lit.b din OUG 195/2002, republicată", transmit oamenii legii.

Poliţiştii îl caută acum pe şofer, acesta fiind acuzat de "vătămare corporală din culpă" şi "părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului, implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii unei persoane, fără încuviinţarea poliţiei care efectuează cercetarea locului faptei".

Comenteaza