A murit Costel Corduneanu, șeful celui mai de temut clan interlop din România

A murit Costel Corduneanu, șeful celui mai de temut clan interlop din România

Costel Corduneanu a încetat din viață într-un spital din Târgu Mureş, unde a fost internat mai multe săptămâni, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord.

Potrivit presei locale, la începutul lunii martie a acestui an, Costel Corduneanu a fost la doar un pas de moarte, însă o intervenție chirurgicală de ultimă oră l-a salvat, scrie Ziarul de Iași. Bărbatul ar fi suferit o operație dificilă la inimă, la finalul căreia chirurgul ar fi afirmat că interlopul ar fi putut muri în cazul în care nu ar fi intervenit.

Însă, după operația de la începutul lunii martie, Costel Corduneanu a suferit o hemoragie internă. Atunci, din nou, ar fi fost salvat în ultima clipă de medici. 

Poreclit ”Stăpânul Moldovei”, Costel Corduneanu ar fi avut și legături strânse cu mafia rusă.

Acesta ar fi afirmat în fața cunoscuților că i s-ar fi propus să adere la temuta organizație criminală cu titlul de hoț în lege (vor v zakone), adică membru cu drepturi depline și ar fi urmat să reprezinte interesele mafioților ruși pe teritoriul României.

Moartea lui Costel Corduneanu, anunțată și de Federația Română de Lupte

"Federaţia Română de Lupte anunţă cu regret trecerea în nefiinţă a celui care a reprezentat luptele libere româneşti cu succes - Costel Corduneanu. Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iaşi, fiind campion mondial de cadeţi, vicecampion european şi participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 - Barcelona, 1992, respectiv locul 14 - Atlanta, 1996. Federaţia Română de Lupte transmite sincere condoleanţe familiei şi apropiaţilor! Dumnezeu sa îl odihnească!", a transmis Federaţia Română de Lupte pe Facebook.

Constantin Corduneanu a fost legitimat în cariera sa la cluburile CSA Steaua Bucureşti şi Dinamo Braşov şi s-a retras din activitate în 2002.

Comenteaza