News alert Update A MURIT după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc din Cluj-Napoca. Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

A MURIT după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc din Cluj-Napoca. Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă
| Foto: cluj.com

O femeie de 37 de ani a căzut miercuri dimineață de la etajul 7 al unui bloc din cartierul Între Lacuri din Cluj-Napoca, conform informaţiilor ISU Cluj. Poliţia va stabili dacă este vorba despre o sinucidere sau nu.

UPDATE:
"La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 05.30, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la etajul unui imobil, situat în cartierul Între Lacuri din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului a fost stabilită identitatea persoanei, respectiv o femeie în vârstă de 37 de ani, din Cluj-Napoca. Au fost aplicate manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul acesteia.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a transmis IPJ Cluj.

--------------------------------------------------------------------------------

Incidentul a avut loc pe strada Streiului în această dimineaţă, iar echipaje medicale au fost prezente la fața locului. Poliția a declanșat cercetări pentru a stabili dacă este vorba despre o sinucidere sau nu.

Potrivit ISU Cluj, o autospecială și un echipaj SAJ au fost dislocate în cursul acestei dimineți pentru a acorda asistență medicală de urgență unei persoane căzute de la înălțime, pe strada Streiului din municipiul Cluj-Napoca.

”Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 05.40, iar la fața locului au găsit o femeie, în vârstă de cca 33 de ani, întinsă pe jos, în stare de inconștiență și fără semnale vitale.

Pompierii au început imediat manevrele de resuscitare, împreună cu echipajul SAJ, care au durat mai bine de o oră, însă fără a readuce semnalele vitale femeii”, au transmis pompierii de la ISU Cluj.

Comenteaza