Update A murit fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj

A murit fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj

Camelia Veronica Tișe avea 47 de ani. Ea ar fi fost găsită decedată în locuința sa.

UPDATE: IPJ si SAJ Cluj au confirmat cazul.

"La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 08.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că într-un imobil din municipiu a fost găsită decedată o femeie, de 47 de ani. Ajunși la domiciliul femeii, polițiștii, împreună cu un echipaj medical, au confirmat cele sesizate, fiind demarate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul. Au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a transmis IPJ Cluj.

Si reprezentanții Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj au confirmat, la solicitatea ZIUA de CLUJ, cele întâmplate. "O femeie de 47 de ani a fost găsită decedată, luni dimineață, într-un imobil din Cluj-Napoca", au transmis reprezentanții SAJ Cluj.

-------------------------------------

Camelia Veronica Tișe, fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, ar fi fost găsită fără suflare în locuința sa.

Camelia și Alin Tișe au divorțat în 2018, cei doi având un copil. Camelia Tișe era notar public și avea cabinet pe strada Ploiești din Cluj-Napoca.

 

 

Comenteaza