A murit milionarul clujean Sever Mureșan / Familia dorește o ceremonie de înmormântare privată, la Câmpia Turzii

A murit milionarul clujean Sever Mureșan / Familia dorește o ceremonie de înmormântare privată, la Câmpia Turzii

Sever Mureșan, milionarul clujean, născut în Câmpia Turzii, județul Cluj, s-a stins din viață într-un spital din Franța. 

Trupul neînsuflețit al lui Sever Mureșan urmează să fie adus în țară, pentru a fi înmormântat la Câmpia Turzii, au precizat, în exclusivitate pentru Gândul, surse apropiate familiei fostului milionar.

Fostul om de afaceri a fost internat în stare gravă la Spitalul Militar în iulie anul acesta. Acesta a ajuns  la Secția de Terapie Intensivă, după ce a făcut un AVC, starea sa agravându-se progresiv.

Fiul și fiica omului de afaceri care se află în Franța ar fi făcut toate demersurile necesare pentru a-i asigura tatălui lor cea mai bună îngrijire și acces la tratamente în Franța. Cadrele medicale de la clinica din Dijon nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. 

Acesta se afla deja la transferul la clinica din stăinătate într-o stare gravă de șoc septic, cu insuficiență multiplă de organe și depinzând de ventilația mecanică și de noradrenalină.

Sever Mureșan s-a născut în 1948, la Câmpia Turzii, județul Cluj, și a fost în tinerețe un tenismen, devenit ulterior om de afaceri.

În anii '90, Mureșan a fost un jucător cheie în sectorul bancar românesc, dar numele său a fost legat de scandaluri majore de corupție și fraudă, inclusiv devalizarea Băncii Dacia Felix. Deși a fost achitat de justiția română, a fost condamnat în Elveția pentru prejudicii considerabile aduse băncii. 

Familia dorește ca acesta să fie înmormântat în orașul său natal, Câmpia Turzii, într-o ceremonie privată, ce va marca un final discret pentru viața unui om care a trăit în lumina reflectoarelor.

CITEȘTE ȘI: Sever Mureșan, în stare gravă la spital. Fostul președinte al Băncii Dacia Felix este la ATI, intubat

Comenteaza