A murit strivit de un tractor. Şoferul era băut, iar tractorul şi remorca nu sunt înmatriculate

A murit strivit de un tractor. Şoferul era băut, iar tractorul şi remorca nu sunt înmatriculate
| Foto: someseanul.ro

Polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați duminică seara cu privire la faptul că în localitatea Petrova a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă.

”Polițiștii ajunși la fața locului au identificat un bărbat de 55 ani din Petrova, care a condus un tractor, tractând o remorcă, iar la un moment dat un bărbat de 46 ani din aceeași localitate, care se afla în calitate de pasager pe dispozitivul de cuplare a remorcii, s-a dezechilibrat și a căzut de pe acesta. După cădere, roata stânga a remorcii a trecut peste corpul bărbatului”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

În urma evenimentului bărbatul a decedat la fața locului. În urma verificarilor polițiștii au constatat faptul că atât tractorul cât și remorca nu sunt înmatriculate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, tractarea unei remorci neînmatriculate și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Comenteaza