A sudat în curte şi a pornit un incendiu

A sudat în curte şi a pornit un incendiu

Au intervenit două autospeciale pentru a stinge flăcările care au cuprins mai multe anexe alipite, dintr-o gospodărie din localitatea Vad.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 12.20, iar în momentul sosirii la locul incendiului, anexele erau cuprinse în totalitate de flăcări. Anexele erau folosite pentru depozitarea diverselor materiale, produse agricole și utilaje/ustensile folosite în gospodărie.

Proprietarul a evacua păsările dintr-o anexă, până la sosirea echipelor de intervenție. Stingerea focarelor și înlăturarea efectelor negative ale incendiului au durat mai bine de o oră. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui incendiu, însă anexele au fost distruse în totalitate. Prezența de spirit a proprietarilor și intervenția rapidă a pompierilor au reușit limitarea extinderii incendiului la sura și casa din gospodărie, amplasate la cca 4 și 6 m față de anexe.

Cercetările preliminare au determinat că incendiul a pornit, cel mai probabil, de la o scânteie a aparatului de sudură folosit de proprietar.

Etichete
Comenteaza