Accident cu două mașini în Cluj. Tânără de aproximativ 20 de ani, transportată la spital

Accident cu două mașini în Cluj. Tânără de aproximativ 20 de ani, transportată la spital

Un accident rutier s-a produs, în cursul zilei de astăzi, pe o stradă din municipiul Dej. Două autoturisme au fost avariate.

Polițiștii au fost sesizați, în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 11:30, pentru a interveni la un accident rutier produs pe strada Șomcutului din municipiul Dej.

"Conform primelor date, coliziunea s-a produs între un autoturism care circula înspre centrul localității, condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani și un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani, care intenționa să pătrundă pe drumul public dinspre curtea unui imobil", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În momentul sosirii pompierilor la fața locului, au găsit două vehicule avariate.

„Pe Șomcutului au fost două autoturisme avariate, din care erau ieșiți ocupanții în momentul sosirii pompierilor la fața locului”, a transmis ISU Cluj.

Atât conducătorul auto în vârstă de 22 de ani, cât și o pasagera de aceeași vârstă, aflată în autoturismul acestuia, au necesitat îngrijiri medicale. Tânăra a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate, potrivit pompierilor. 

Comenteaza