Foto Accident cu două mașini lângă Huedin. Una a plonjat în șanț/ Trei persoane, transportate la spital

Accident cu două mașini lângă Huedin. Una a plonjat în șanț/ Trei persoane, transportate la spital
Accident cu două mașini lângă Huedin. Una a plonjat în șanț/ Trei persoane transportate la spital
Accident cu două mașini lângă Huedin. Una a plonjat în șanț/ Trei persoane transportate la spital
Accident cu două mașini lângă Huedin. Una a plonjat în șanț/ Trei persoane transportate la spital

Pompierii clujeni au intervenit la un accident rutier petrecut pe DN1 R, la ieșire din orașul Huedin.

Accidentul s-a produs pe DN 1R, în afara localității Sâncraiu.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea.

Potrivit reprezentanților ISU Cluj, trei persoane au fost consultate la fața locului, respectiv doi bărbați și o femeie, cu vârste între 40 și 60 de ani, ulterior fiind transportate la spital pentru investigații suplimentare. Acestea erau în stare de consistență, cooperante și prezentau afecțiuni ușoare.

Pompierii au acordat primul ajutor calificat persoanelor implicate în accident și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, prin decuplarea bornelor bateriilor, precum și alte măsuri specifice privind siguranța persoanelor implicate în accident.

"Din cercetările preliminare a rezultat faptul cǎ un conducător auto de 40 de ani, care se deplasa cu un autoturism în direcția localității Cǎlǎțele ar fi efectuat o manevrǎ de schimbare a direcției de mers spre stânga, moment în care a fost acroșat de autoturismul condus de un bărbat de 57 de ani, în aceleasi sens, angajat în efectuarea manevrei de depǎşire regulamentare.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei femei de 45 de ani, pasagerǎ în autoturismul barbatului de 57 de ani. Ambii conducători auto au fost transportati la spital, alături de pasageră", transmite IPJ Cluj.

Potrivit polițiștilor, testǎrile cu aparatul etilotest au rezultat negative în cazul ambilor conducători auto.

Comenteaza