Foto ACCIDENT cu două mașini pe Câmpina. Una s-a răsturnat/UPDATE: Șoferul vinovat era băut

Un accident de circulație a avut loc pe strada Câmpina din Cluj-Napoca.

Două autoturisme au fost implicate într-un accident pe strada Câmpina, în zona magazinului Hornbach. Una dintre mașini s-a răsturnânat pe carosabil. 

"Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada Câmpina din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme avariate, dintre care una răstrunată pe partea laterală, și ocupanții ieșiți din acestea.

O persoană a fost consultată de către echipajul SMURD, fără a fi transportată la spital. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri specifice pentru siguranța persoanelor implicate în accident și au sprijinit proprietarii să înlăture autoturismele avariate de pe carosabil pentru a se restabili traficul rutier", au transmis reprezentanții ISU Cluj.

UPDATE IPJ Cluj: "La data de 22 decembrie a.c., în jurul orei 14.35, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe strada Câmpina din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele informații, coliziunea s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate între un autoturism condus de un bărbat în vârstă de aproximativ 33 de ani, din județul Bihor, care ar fi pătruns pe strada Câmpina dinspre curtea unui imobil și un autoturism condus din direcția străzii Fabricii, de un bărbat în vârstă de aproximativ 32 de ani, din județul Sălaj.

Pe acest sector de drum traficul a fost blocat pentru aproximativ 40 de minute.

Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, iar la testarea conducătorului auto în vârstă de 33 de ani a fost înregistrată o concentrație de 0,28 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto în vârstă de 33 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2610 lei, iar pe lângă aceasta, ca măsură complementară, polițiștii au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 210 zile".

Comenteaza