Accident cu o persoană încarcerată, la Cuzdrioara FOTO / VIDEO

Accident cu o persoană încarcerată, la Cuzdrioara FOTO / VIDEO
Un accident de circulaţie a avut loc în această după-amiază pe raza localităţii clujene Cuzdrioara. O persoană a rămas încarcerată.

Şoferul unui camion, care se deplasa dinspre Dej înspre Bistriţa a încetinit brusc, moment în care a fost lovit, din spate, de o autoutilitară. Şoferul nu a păstrat distanţa regulamentară şi s-a izbit în plin de partea din spate a camionului. Conducătorul celui de-al doilea autoturism a rămas încarcerat.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din Dej, care în aproximativ 20 de minute au reuşit să scoată persoana încarcerată din autoutilitară. O ambulanţă a transportat victima la Spitalul Municipal din Dej pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Şoferul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat că acesta nu a consumat băuturi alcoolice.

"Pe raza comunei Cuzdrioara, pe DN 17, în jurul orelor 13:45, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală gravă a unei persoane. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat agent de poliţie, Rareş Buliga.

"Detaşamentul de Pompieri Dej a intervenit cu echipajul de descarcerare la un accident rutier cu o victimă încarcerată. Victima, care era conştientă a fost preluată de echipajul SAJ", a spus locotenentul Adrian Sava, de la Detaşamentul de Pompieri Dej.

Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri de mers, preţ de o oră.

În urmă cu puţin timp, bărbatul încarcerat a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe 1 Cluj Napoca.

Comenteaza