Accident cu trei maşini în centrul Clujului FOTO şi VIDEO

Accident cu trei maşini în centrul Clujului FOTO şi VIDEO
Un accident a avut loc în capătul dinspre centru al străzii Horea. Circulaţia a fost blocată aproape zece minute şi a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor rutieri pentru a dirija circulaţia în intersecţia Horea şi respectiv Regele Ferdinand - George Bariţiu.
Accident cu trei maşini în zona centrală a Clujului, în urmă cu câteva minute. Un autoturism Peugeot a intrat pe contrasens, în faţa Camerei de Comerţ şi Industrie, şi a lovit un Renault şi un Opel. Şoferul a declarat că nu avea viteză, dar a fost contrazis de ceilalţi doi conducători auto. Aceştia susţin că bărbatul venea cu viteză dinspre centru. "A venit încoace şi a izbit maşina din faţă, un Opel. Aşa de tare a zburat că am crezut că intră în noi", a spus un martor pentru ziuadecj.ro.

Şoferul care a provocat incidentul este profesor universitar.

Din fericire, nu sunt victime. Maşinile au fost însă avariate serios.

Potrivit martorilor, profesorul a încercat să vireze stânga din faţa Camerei de Comerţ şi Industrie Cluj, pe strada Horea, a încercat să ocolească un obstacol de pe carosabil şi s-a izbit de o maşină care aştepta la semafor. Maşina condusă de acesta, un Peugeot 206, s-a răsturnat.

Fotografii de Ioana Tohat.


Comenteaza