Accident cu victime la Câţcău FOTO / VIDEO

Accident cu victime la Câţcău FOTO / VIDEO
Două maşini - o dubiţă Fiat şi o Dacia Logan - s-au ciocnit în localitatea clujeană Câţcău.

La faţa locului au ajuns deja echipaje de Pompieri, Ambulanţă, SMURD, Poliţie, precum şi Serviciul Criminalistic.

Conform ISU Cluj, sunt trei victime în urma coliziunii dintre o dubiţă Fiat şi o maşină Dacia Logan.

Traficul este îngreunat şi de condiţiile atomosferice. În Câţcău plouă torenţial.

UPDATE 16.15 Din primele informaţii, o persoană din Dacia Logan a fost descarcerată de pompierii dejeni şi transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Dej. Conform martorilor, victima prezenta leziuni la nivelul picioarelor.

UPDATE 16.25 Conform unei persoane care locuieşte în zonă, a fost rănită în urma accidentului şi o femeie de aproximativ 60 de ani, care a fost proiectată în şanţul de pe marginea drumului. Bătrâna a fost transportată, şi ea, la spitalul din Dej.

UPDATE 17.05 Conform unor martori, şoferul Daciei Logan circula dispre dej spre Baia Mare şi intenţiona să vireze la stânga. Autoutilitara venea dinspre Baia Mare şi nu a mai reuşit să evite impactul, iar în urma coliziunii, bătrâna a fost agăţată de dubiţă şi aruncată în şanţ.

UPDATE 18:10: Conform medicilor, cei doi şoferi, dar şi bătrânica au fost răniţi destul de serioas. Şoferul Loganului, în vârstă de 31 de ani a suferit o fractură de femur, în timp ce şoferul autoutilitarei, în vârstă de 48 de ani, a avut o fractură deschisă la tibie. Bătrânica a fost accidentată în zona pieptului, fiind diagnosticată cu fractură de stern. Conform dr. Ovidiu Bogos (Serviciul de Ambulanţă Dej), victimele au fost trimise la UPU Cluj, respectiv UPU Baia Mare.

Comenteaza