Foto Accident cumplit în estul țării: 12 persoane, inclusiv 5 copii, au fost rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit şi s-au răsturnat

Un incident rutier grav s-a produs în noaptea de duminică spre luni pe DN10, în localitatea Cândeşti, judeţul Buzău, după ce două autoturisme s-au ciocnit şi s-au răsturnat.

În urma acestui eveniment nefericit, 12 persoane, printre care şi cinci copii, au fost rănite.

Potrivit purtătorului de cuvant al SJU Buzău în urma accidentului rutier produs pe DN10, în localitatea Cândeşti, la U.P.U.-SMURD au fost transportate 12 victime, dintre care 5 minori, cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani, si 7 adulţi, cu vârste cuprinse între 18 si 29 de ani.

Toţi pacienţii au suferit traumatisme, contuzii, escoriaţii. Doi copii au rămas internaţi în Secţia Chirurgie Infantilă, pentru supraveghere medicală.

”Toţi pacienţii au primit îngrijiri medicale de specialitate şi, ulterior, 5 victime au fost externate cu recomandări medicale. Celelalte victime se află încă în investigaţii si ulterior se va decide dacă vor rămâne internate în spital. Precizăm că toţi pacienţii sunt stabili hemodinamic şi respirator, conştienţi şi cooperanţi”, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.

Conform IPJ Buzău, din primele date a reieşit că este vorba de o coliziune între două autovehicule, unul condus de un tânăr de 19 ani, din Verneşti, dinspre strada Nişcovului către intersecţia cu DN10, şi unul ce se deplasa pe drumul prioritar, dinspre Buzău către Braşov, la volanul căruia se afla un bărbat de 30 de ani, din Calvini.

 

Comenteaza