Update Accident feroviar în Cluj. Un tren cu 30 de călători a lovit un camion

Accident feroviar în Cluj. Un tren cu 30 de călători a lovit un camion

Un accident s-a produs, în urmă cu putin timp, pe raza localității Jucu, unde un camion și un tren au fost implicate.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați în urmă cu puține momente pentru a interveni la un accident feroviar petrecut pe raza localității Jucu.

"În accident au fost implicate un autocamion și un tren, însă din fericire nu există victime. De asemenea, în tren se află aproximativ 30 de călători, însă din datele primite până acum niciunul nu necesită îngrijiri medicale. Se deplasează la fața locului, pentru a asigura zona, o autospecială cu apă și spumă de capacitate medie", a transmis ISU Cluj.

De asemenea, partea medicală va fi asigurată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

UPDATE: Polițiștii clujeni  au fost anunțați marți , 2 aprilie, în jurul orei 15.15, despre producerea unui accident feroviar între localitățile Jucu și Bonțida, la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu semnale acustice și luminoase, fiind implicate un autocamion și un tren Regio, care circula pe relația Cluj-Oradea.

"În urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale, iar traficul feroviar a fost oprit pe ambele sensuri pentru intervenția echipajelor", a transmis IPJ Cluj.

În continuare, oamenii legii efectuează cercetări la fața locului.

Comenteaza