Update Foto ACCIDENT grav cu victimă în centrul Clujului / A intervenit descarcerarea

ACCIDENT grav cu victimă în centrul Clujului / A intervenit descarcerarea
| Foto: captura video / Digi Matinal - Digi24
ACCIDENT grav cu victimă în centrul Clujului / A intervenit descarcerarea
ACCIDENT grav cu victimă în centrul Clujului / A intervenit descarcerarea

Participanții la traficul din Cluj-Napoca au semnalat un accident grav care a avut loc în seara de marți 23 aprilie, pe strada Dorobanților.

Într-o filmare postată pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca se observă intervenția politiștilor și a medicilor în intersecția din Piața Avram Iancu, Teatrul Național, colț cu Tribunalul Cluj. Un cetățean din Siri Lanka care conducea un scuter și intrase în intersecție pe culoarea roșie ar fi fost lovit de o mașină care pornise în intersecție.

Șoferul, care a declarat pentru Digi24 că nu avea viteză, a spus că nu l-a observat pe scuterist și că inițial nici nu a realizat ce s-a întâmplat. Victima, care trecuse a fost proiectată de pe scuter sub un alt autoturism și afost nevoie intervenția echpajelor de descarcerare. 

UPDATE: 
”În data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 22.50 a fost înregistrat un accident de circulație la intersecția dintre Piața Ștefan cel Mare și Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, un tânăr de 22 de ani, cetățean străin, care conducea un moped dinspre Piața Timotei Cipariu, ar fi pătruns în intersecția cu Bulevardul Eroilor pe culoare roșie a semaforului electric, fiind acroșat de un autoturism, condus de un bărbat de 65 de ani, iar apoi de un alt autoturism.

În urma evenimentului, conducătorul mopedului a rămas blocat sub cel de-al doilea autoturism, fiind extras de către echipajele ISU Cluj, iar apoi transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a informat IPJ Cluj. 

Comenteaza