Update ACCIDENT grav în judeţul Cluj: Victimă inconştientă, cu traumatisme multiple, transportată la UPU / Traversare neregulamentară

ACCIDENT grav în judeţul Cluj: Victimă inconştientă, cu traumatisme multiple, transportată la UPU / Traversare neregulamentară

Salvatorii clujeni au fost solicitaţi pentru a interveni în această dimineaţă la un accident rutier grav petrecut în Dej. 

"Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane implicate într-un accident rutier petrecut pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Dej.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ. Echipajele operative au găsit o femeie, în vârstă de aproximativ 40 de ani, în stare de inconștiență, și cu traumatisme grave.

Victimei i-a fost acordat primul ajutor calificat și asistență medicală de urgență, după care a fost preluată de către echipajul SAJ și este transportată în aceste momente spre UPU Cluj pentru îngrijiri medicale", a transmis ISU Cluj. 

UPDATE IPJ Cluj:
Poliţiştii clujeni au transmis în jurul orei 8:30 cum s-a produs accidentul grav din Dej. "La data de 23 mai a.c., în jurul orei 5.40, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier, produs pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Dej.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Dej, care, în timp ce conducea autoturismul pe strada menționată mai sus, ar fi surprins și accidentat o femeie, în vârstă de 42 de ani, din Dej, aflată în traversarea neregulamentară a părții carosabile.

În urma evenimentului, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată de urgență la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", a transmis IPJ Cluj.  

Comenteaza