Accident grav între localitățile Livada și Băița. Intervine elicopterul SMURD

Accident grav între localitățile Livada și Băița. Intervine elicopterul SMURD

Pompierii de la Detașamentul Dej intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut între localitățile Livada și Băița.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un grav accident rutier petrecut între localitățile Livada și Băița. Apelul de urgență a venit în jurul orei 16:20, iar la misiune au luat parte două autospeciale cu modul de descarcerare, echipajul SMURD de la Punctul de Lucru Gherla, precum și o ambulanță SAJ cu medic. În accident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism, în care se afla încarcerat un bărbat. Inițial, acesta era semiconștient, iar ulterior a devenit inconștient. Salvatorii au decopertat mașina și l-au extras folosind echipamentele din dotare. Ulterior, victima a fost predată echipajului SAJ și stabilizată în ambulanță. În cele din urmă, a aterizat și elicopterul SMURD care l-a preluat pe bărbat în stare de inconștiență și l-a transportat la spital. În paralel, forțele noastre au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor și au revenit la bază la ora 18:40.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza