Accident grav la intrarea în Cluj-Napoca. O persoană decedată, cinci rănite, circulaţia blocată două ore

Accident grav la intrarea în Cluj-Napoca. O persoană decedată, cinci rănite, circulaţia blocată două ore
Accident grav de circulaţie la intrarea în Cluj-Napoca, dinspre Feleacu. O persoană a murit şi alte cinci, rănite, au fost transportate de urgenţă la spital. Circulaţia a fost blocată aproape două ore.

Trei maşini au fost implicate în accident. Circulaţia auto a fost blocată pe ambele sensuri la intrarae în Feleacu dinspre Cluj-Napoca. Potrivit primelor informaţii obţinute de la faţa locului, o persoană a şi-a pierdut viaţa, iar alte cinci au fost rănite şi transportate la spital, arată Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Una dintre maşinile implicate în accident a luat foc, iar martorii prezenţi la faţa locului au folosit stingătoarele din dotarea automobilului pentru a stinge focul, arată purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Andrei Biriş. "De aceea, pe lângă ambulanţele SMURD, am trimis la faţa locului şi echipaje de descarcerare şi de stingere a incendiilor", a arătat el.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri, arată centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Cauza accidentului e neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic, arată şi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Anca Purdea. "Un autoturism care circula dinspre Cluj-Napoca spre Turda nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic şi, într-o curbă, a intrat în coliziune cu alte două maşini care circulau regulamentar din direcţie opusă", a explicat ea.

UPDATE La ora transmiterii acestei ştiri traficul a fost reluat pe un fir, alternativ.

UPDATE 2 Circulaţia a fost reluată pe ambele sensuri de mers la ora 21.

Etichete
Comenteaza