News alert Update Video Foto Accident GRAV pe Cluj-Oradea. O persoană resuscitată și mai mulți răniți / Doi oameni au murit

Accident GRAV pe Cluj-Oradea. O persoană resuscitată și mai mulți răniți / Doi oameni au murit
Accident GRAV pe Cluj-Oradea. O persoană resuscitată și mai mulți răniți/ Două persoane au murit
Accident GRAV pe Cluj-Oradea. O persoană resuscitată și mai mulți răniți/ Două persoane au murit
Accident GRAV pe Cluj-Oradea. O persoană resuscitată și mai mulți răniți/ Două persoane au murit
Accident GRAV pe Cluj-Oradea. O persoană resuscitată și mai mulți răniți/ UPDATE: Două persoane au murit
Accident GRAV pe Cluj-Oradea. O persoană resuscitată și mai mulți răniți/ UPDATE: Două persoane au murit

Un grav accident rutier s-a produs azi, 9 martie în apropiere de localitatea Poieni, județul Cluj. Au intervenit mai multe ambulanțe și o autospecială cu modul de descarcerare.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, în apropiere de localitatea Poieni. În accident au fost implicate un autotren și un microbuz. Din primele informații au rezultat 7 victime, iar uneia dintre acestea i se aplică manevre de resuscitare. La fața locului acționează o autospecială de stingere, o autospecială cu modul de descarcerare, patru ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ. Nu s-a impus activarea planului roșu de intervenție. Situația este în dinamică, revenim cu date”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

UPDATE 19.34: Victima a fost declarată decedată. Alte trei victime, conștiente și cooperante, vor fi transportate la spital de ambulanțe SMURD și SAJ. Misiunea este în continuare în dinamică.

UPDATE 19.39: Potrivit ISU Cluj, o altă victimă a intrat în stop cardio-respirator și se aplică manevre de resuscitare.

UPDATE 20.00: Din păcate, și a doua victimă a fost declarată decedată.

„La data de 9 martie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60, la km 537, în comuna Poieni, între un microbuz cu 6 ocupanți și un ansamblu de vehicule.

Conform primelor verificări s-a constatat că un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Mureș, în timp ce conducea autovehiculul înspre municipiul Oradea, după un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor+semiremorcă), condus din sensul opus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Gorj.

Momentan, traficul rutier a fost întrerupt pe ambele sensuri”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

La fața locului intervin echipajele medicale pentru acordarea sprijinului de specialitate în cazul persoanelor aflate în microbuz.

UPDATE 20.31 - ISU Cluj: „La locul accidentului, echipajele ISU au găsit 2 persoane încarcerate în microbuz, alte trei fiind blocate ușor. În paralel, echipajul SAJ aplica deja manevre de resuscitare unui bărbat scos din respectivul microbuz. Șoferul autotrenului a reușit să iasă singur afară. Imediat, forțele noastre au desfășurat operațiunile de descarcerare, astfel că au extras cinci victime, două fiind în stare gravă. Un alt bărbat a intrat în stop cardio-respirator și s-au aplicat manevrele de resuscitare. Din nefericire, medicii au constatat decesul celor doi bărbați în vârstă de 54 și 32 de ani. Un al treilea bărbat a fost intubat de medic în ambulanța SMURD și transportat la spital. Alte trei victime conștiente, dar care prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la spital. La misiune au luat parte o autospecială de stingere, o autospecială cu modul de descarcerare, patru ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ.

Forțele au încheiat intervenția în urmă cu puține momente.

UPDATE 20.34: IPJ Cluj informează că traficul a fost reluat pe un sens.

Comenteaza