News alert Video Foto Accident grav pe drumul Sfântul Ioan. Mai multe persoane au ajuns la spital, între care doi bebeluşi

Accident grav pe drumul Sfântul Ioan. Mai multe persoane au ajuns la spital, între care doi bebeluşi
Accident grav pe drumul Sfântul Ioan. Mai multe persoane au ajuns la spital
Accident grav pe drumul Sfântul Ioan. Mai multe persoane au ajuns la spital
Accident grav pe drumul Sfântul Ioan. Mai multe persoane au ajuns la spital
Accident grav pe drumul Sfântul Ioan. Mai multe persoane au ajuns la spital

Un grav accident de circulaţie a avut loc, vineri după masă, pe drumul Sfântul Ioan, la ieşirea din Cluj-Napoca. Cinci persoane au fost transportate la UPU. 

Din primele informaţii, trei maşini au fost implicate în accident şi cinci persoane au fost transportate la spital, între care doi bebeluşi, gemeni în vârstă de doar 3 luni. La faţa locului au intervenit echipaje ISU de descarcerare, medici SMURD şi poliţişti. Circulaţia rutieră în zonă se desfăşoară cu dificultate. 

Utilizatorii grupului Info Trafic, jud. Cluj susţin că Jeep-ul a derapat. În accident au fost implicaţi şi doi minori, dar se pare că sunt bine. "Florin Matei - Am înțeles de la UPU că sunt bine copii, eram aici când i-a adus, sunt la consultații în UPU. Nu știam că de la acest accident sunt, am tras doar cu urechea", "Adrian Mircea Chirila -  Jeepul a tăiat curba intrând în golf și l-a aruncat în șanț", "Tereza Voicu - Şi părinţii au fost transportaţi la UPU, răniţi mai grav".

Conform poliţiştilor, accidentul s-a produs pe  fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed. Într-o curbă, şoferul Jeep-ului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autovehicul, care a fost proiectat în şanţul de pe marginea drumului. Ulterior, Jeep-ul a mai lovit o mașină care venea tot din sens opus. La spital au ajuns cinci persoane, doi bărbaţi, o femeie şi doi copii. Din ultima maşină implicată în accident nu au rezultat victime, doar pagube materiale. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza