ACCIDENT în Cluj-Napoca. I-a răsturnat maşina cu roţile în sus şi l-a băgat în spital

ACCIDENT în Cluj-Napoca. I-a răsturnat maşina cu roţile în sus şi l-a băgat în spital
| Foto: FOTO: Facebook Info Trafic Cluj

Maşina unui tânăr de 22 de ani a fost lovită în plin de un alt autoturism duminică seara, în cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca. Autoturismul a fost întors cu roţile în sus, iar şoferul a fost transportat la spital. 

Un accident rutier a avut loc duminică seara, în jurul orei 19.42, în Piața 14 Iulie din cartierul Grigorescu, municipiul Cluj-Napoca, într-o intersecţie care nu este intens circulată de regulă la acea oră în weekend. 

”Conducătorul unui autoturism în vârstă de 22 de ani, din orașul Baia de Arieș, județul Alba, care se deplasa pe strada Piața 14 Iulie, a pătruns pe strada Traian Grozăvescu, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de o tânără în vârstă de 28 de ani, din municipiul Piatra Neamț, județul Neamţ”, a precizat un comunicat de presă al IPJ Cluj.

În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 22 de ani s-a răsturnat, acesta fiind condus ulterior la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri și investigații de specialitate.

Testările cu aparatul etilotest au relevat faptul că niciunul dintre conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice, mai precizează IPJ Cluj. 

Comenteaza