Update Foto ACCIDENT în Cluj: Impact frontal între două autoturisme. Un pasager şi ambii şoferi care au 18 ani au ajuns la spital

ACCIDENT în Cluj: Impact frontal între două autoturisme. Un pasager şi ambii şoferi care au 18 ani au ajuns la spital
ACCIDENT în Cluj: Impact frontal între două autoturisme. Un pasager şi ambii şoferi care au 18 ani au ajuns la spital
ACCIDENT în Cluj: Impact frontal între două autoturisme. Un pasager şi ambii şoferi care au 18 ani au ajuns la spital
ACCIDENT în Cluj: Impact frontal între două autoturismele. Un pasager şi ambii şoferi care au 18 ani au ajuns la spital

Trei tineri de 18 ani au fost răniţi, în urma unui accident rutier care a avut loc duminică seara, pe strada Văii din Ocna Dej, judeţul Cluj.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 21:30. Din primele informaţii, în accident au fost implicate două autoturisme, un Audi şi un Volkswagen, care s-au izbit frontal, transmite dejeanul.ro.

În urma apelului la 112, la faţa locului au fost trimişi pompierii de la descarcerare şi două ambulanţe. Şoferii începători ai celor două autoturisme şi un pasager, toţi având vârsta de 18 ani, au fost răniţi şi transportaţi la spital.

În autoturismul AUDI se afla şoferul şi un pasager. Aceştia au reuşint să iasă singuri din maşină chiar după impact.

Însă şoferul celuilalt autoturism a suferit o fractură de picior şi a rămas încarcerat. Pompierii l-au scos în siguranţă din maşină şi l-au predat echipajului SAJ care l-a transportat la spital.

------------------------------------------------------------------

UPDATE ISU Cluj:

"Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în cursul acestei nopți pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat unui tânăr prins într-o mașină contorsionată, în urma unui accident rutier produs pe raza localității Ocna Dej.

La fața locului au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ. În momentul sosirii la fața locului, salvatorii au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se afla un tânăr încarcerat, în stare de conștiență care prezenta multiple traumatisme.

S-a acționat cu echipamentele de descarcerare pentru îndepărtarea caroseriei contorsionate și pentru extragerea tânărului, astfel încât să nu-i fie agravate traumatismele suferite. Tânărul a fost preluat de către un echipaj SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

De asemenea, alți doi tineri au fost consultați la fața locului și au fost transportați la spital, de către echipajul SMURD, pentru îngrijiri de specialitate", au transmis salvatorii clujeni în dimineaţa de luni, 4 aprilie. 

UPDATE IPJ Cluj: Din verificările preliminare efectuate de polițiști, a reieșit faptul că un tânăr de 18 ani, din municipiul Dej, în timp ce se deplasa cu autoturismul din direcția Ocna Dejului spre strada Crângului, într-un viraj la dreapta, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus, de un alt tânăr de 18 ani, din municipiul Dej.

În urma impactului, atât conducătorii celor două autoturisme, cât și un pasager de 18 ani, din primul autoturism, au avut nevoie de îngrijiri de specialitate, fiind transportați la o unitate medicală.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comenteaza