Update Foto ACCIDENT în Cluj cu microbuz răsturnat. Un minor și alte 3 victime, transportate la spital / IPJ: Şoferul ar fi adormit la volan

În dimineața de luni, 3 iulie a avut loc un accident rutier pe centura Gherla - Bunești, unde un microbuz s-a răsturnat. 5 persoane evaluate de medicii SMURD, iar două victime necesită transportul la spital. 

”Echipajele noastre au fost solicitate la un accident rutier petrecut pe centura Gherla - Bunești, unde s-a raportat un microbuz răsturnat. Din primele informații, nu există victime încarcerate, toți ocupanții reușind să iasă afară.

La fața locului se deplasează două autospeciale de la Detașamentul Dej, o ambulanță SMURD și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean. La misiune vom fi sprijiniți și de către SVSU Gherla”, au transmis salvatorii clujeni în dimineața de luni, într-un comunicat de presă.

”Forțele noastre au ajuns la fața locului. 5 persoane sunt evaluate până acum de către echipajele medicale, fiind conștiente și cooperante.

Un bărbat de aproximativ 20 de ani și un minor vor fi transportați la spitalul din Gherla. Ambii prezintă excoriații și leziuni la nivelul membrelor. Intervenția este în dinamică”, a mai transmis ISU Cluj. 

UPDATE ISU Cluj:
"În urma acestui eveniment au fost transportați la spital un minor, o femeie și doi bărbați. Cu toții erau conștienți și cooperanți", au precizat reprezentanţii ISU Cluj la finalizarea intervenţiei. 

UPDATE IPJ Cluj:
"Conducătorul unui microbuz, bărbat de 43 de ani, din județul Suceava, pe fondul altor preocupări (ar fi adormit la volan), ar fi pierdut controlul asupra direcției autovehiculul lovind un parapet, după care s-a răsturnat în decor, pe sensul de deplasare, și anume Cluj-Napoca-Dej.

Trei persoane au fost rănite, o femeie de 49 de ani, un tânăr de 19 și un minor de 9 ani. Testarea cu aparatul etilotest a șoferului a indicat rezultat negativ", au transmis şi poliţiştii clujeni informaţiile cu privire la accidentul din această dimineaţă.

Comenteaza