Update Video Foto ACCIDENT în Cluj: Un şofer de 20 de ani a lovit pe contrasens un microbuz care transporta elevi. Doi minori şi un adult, au ajuns la spital

ACCIDENT în Cluj: Un şofer de 20 de ani a lovit pe contrasens un microbuz care transporta elevi. Doi minori şi un adult, au ajuns la spital
ACCIDENT în Cluj cu un microbuz şcolar. Doi copii şi un adult, transportaţi la spital
ACCIDENT în Cluj cu un microbuz şcolar. Doi copii şi un adult, transportaţi la spital
ACCIDENT în Cluj cu un microbuz şcolar. Doi copii şi un adult, transportaţi la spital
ACCIDENT în Cluj cu un microbuz şcolar. Doi copii şi un adult, transportaţi la spital

Salvatorii de la ISU Cluj au luat parte în această dimineeaţă la o intervenție în urma unui accident rutier în care a fost implicat și un microbuz care transporta elevi. Accidentul s-a produs între localitățile Nireș și Unguraș din judeţul Cluj. 

"Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit cu o autospecială și un echipaj SMURD în urma unui accident rutier produs între localitățile Nireș și Unguraș.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 07.00, fiind alertat concomitent și un echipaj SAJ. La fața locului salvatorii au găsit un microbuz pentru transport şcolar și un autoturism avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea.

Au fost consultați doi copii și doi adulți, de către echipajele de asistență medicală, dintre care un adult și doi copii au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate. La prima evaluare aceștia prezentau doar afecțiuni ușoare", a transmis ISU Cluj într-un comunicat de presă. 

Într-o intervenţie la ştirile Digi24, Andrei Biriş de la ISU Cluj a declarat că ar fi fost vorba despre un accident care, "din fericire nu a avut consecinţe grave". Aproximativ 12 persoane se aflau în microbuz a declarat Biriş, însă a precizat că instituţia nu are însărcinarea de a număra persoanele implicate în accident, nici aceea de a investiga cauzele producerii acestuia. 

Update IPJ Cluj:
Referitor la accidentul rutier de pe Dj161D, produs pe raza comunei Mica în afara localității, între localitățile Nireș și Unguraș, poliţiştii clujeni au oferit mai multe informaţii. 

"Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 20 de ani care se deplasa înspre localitatea Unguraș ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un microbuzul care efectua transport persoane, condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani", a transmis ISU Cluj.

În urma accidentului a fost rănit conducătorul autoturismului și doi pasageri din microbuz, respectiv a unei tinere de 16 ani și a unui tânăr în vârstă de 17 ani. Testările alcoolscopice au rezultat negative, au mai precizat poliţiştii clujeni.

Comenteaza