Foto ACCIDENT în Cluj între un autocar şi un autoturism

Pompierii clujeni au anunţat duminică seara o intervenție la un accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Căpușu Mare, judeţul Cluj. Accidentul s-a produs între un autocar şi un autoturism. O femeie, din maşina proiectată în şanţ, a ajuns la spital. 

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe DN 1 E60, în apropiere de intrarea în localitatea Căpușu Mare.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale din cadrul Gărzii de Intervenție Gilău, Punctul de Lucru Florești și a Detașamentului 2 Cluj-Napoca. De asemenea, au fost dislocate la locul accidentului și două echipaje SMURD.

Echipajele operative au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, cu ocupanții ieșiți din acesta, și un autocar avariat ușor.

Două persoane din autoturism au fost consultate de către echipajul SMURD, dintre care o femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost transportată la spital. La prima evaluare acesta prezenta afecțiuni ușoare.

Nici o persoană din autocar nu a dorit să fie consultată", a transmis ISU Cluj, în seara de duminică, 30 aprilie, după ora 23:00. 

Comenteaza