Accident în faţa Teatrului Naţional FOTO/VIDEO

Accident în faţa Teatrului Naţional FOTO/VIDEO
O maşină s-a răsturnat şi o alta a fost avariată, într-un accident petrecut în urmă cu câteva minute în faţa Teatrului Naţional din Cluj-Napoca.

Una dintre maşini s-a răsturnat pe o parte în faţa instituţiei, în timp ce o alta, avariată, a fost oprită în intersecţie, până la finalizarea cercetărilor poliţiştilor. După zece minute maşina a fost îndepărtată de pe carosabil, totuşi traficul s-a desfăşurat cu dificultate timp de aproape o oră în întreaga zonă centrală a oraşului, din cauza acestui accident.

O persoană,pasager în maşina răsturnată, a fost rănită, în vreme ce unul dintre pietonii care traversa strada în momentul producerii accidentului, o femeie de 37 de ani, spune că a fost lovită în şold de maşina care ulterior s-a răsturnat şi că a fost trântită la pământ. Aceasta nu a cerut ajutorul Ambulanţei şi a plecat acasă.

 

Conform poliţiştilor, accidentul a fost cauzat de un şofer care circula dinspre Instituţia Prefectului spre Calea Turzii, pe banda a II-a de circulaţie, şi care  a virat la stânga cu intenţia de a ajunge pe Calea Dorobanţilor, în vreme ce maşina lovită, de pe banda a IV-a, circula spre Calea Turzii. Aceasta din urmă s-a răsturnat în urma impactului.

 

Comenteaza