Update Foto ACCIDENT în judeţul Cluj: Microbuz răsturnat şi victimă cu multiple traumatisme / Cum s-a produs accidentul

Salvatorii clujeni s-au deplasat marţi dimineaţa la un accident rutier petrecut în localitatea Jucu de Mijloc, din judeţul Cluj, în care au fost implicate un microbuz și un autoturism.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca care s-au deplasat la locul accidentului de pe DN1C au găsit un microbuz și un autoturism avariate.

Toți pasagerii din autovehicule erau ieșiți în afara acestora, o singură persoană a solicitat consult medical.

Persoana consultată, respectiv un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost transportat la spital de către echipajul SMURD. Conform primei evaluări aceasta prezenta multiple traumatisme, a transmis ISU Cluj marţi dimineaţa. 

UPDATE IPJ Cluj:
Poliţiştii clujei au transmis cum s-a produs accidentul rutier de pe DN1C, în interiorul localității Jucu. "Din cercetările preliminare s-a constatat că o conducătoare auto de 30 de ani, din comuna Jucu, ar fi pătruns pe DN1C de pe DC40, încălcând marcajul longitudinal dublu continuu, care separă sensurile de mers, moment în care a intrat în coliziune cu un microbuz, condus dinspre Cluj-Napoca spre Gherla, de un bărbat de 26 de ani, din județul Botoșani.

În urma impactului a rezultat rănirea unui bărbat de 54 de ani, din județul Iași, pasager în microbuz. Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza