Update Foto ACCIDENT în judeţul Cluj: Victimă preluată de ambulanţă după ce a ratat o curbă

ACCIDENT în judeţul Cluj: Victimă preluată de ambulanţă după ce a ratat o curbă
| Foto: sursa - ISU Cluj
ACCIDENT în judeţul Cluj: Victimă preluată de ambulanţă după ce a ratat o curbă
ACCIDENT în judeţul Cluj: Victimă preluată de ambulanţă

Salvatorii ISU Cluj au transmis că au participat în dimineaţa de vineri, 4 octombrie, la un accident rutier petrecut pe raza localității Stejeriș din judeţul Cluj.

"Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe raza localității Stejeriș, comuna Moldovenești.

În accident a fost implicat un singur autoturism, însă din fericire nu au existat victime încarcerate. Pentru evaluare medicală și îngrijiri suplimentare, o femeie de aproximativ 35 de ani a fost preluată de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean.

La misiune a luat parte o autospecială cu modul de descarcerare", a informat ISU Cluj în dimineaţa de vineri, 4 octombrie. 

UPDATE:
"Astăzi, 4 octombrie a.c., în jurul orei 08.00, a fost raportat un accident de circulație în localitatea Stejeriș, comuna Moldovenești.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că o femeie, de 33 de ani, care circula cu autoturismul înspre județul Alba, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-o curbă la stânga, în condiții de carosabil umed, răsturnându-se pe partea carosabilă.

În urma evenimentului, femeia a necesitat îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ", a transmis IPJ Cluj mai multe informaţii despre accidentul din Stejeriş. 

Comenteaza