Update Foto Accident în Răscruci. Un tânăr a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz. Șoferul a fost transportat la spital / Cum s-a produs incidentul

Accident în Răscruci. Un tânăr a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz. Șoferul a fost transportat la spital / Cum s-a produs incidentul
| Foto: ISU Cluj
Accident în Răscruci. Un tânăr a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz. Șoferul a fost transportat la spital
Accident în Răscruci. Un tânăr a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz. Șoferul a fost transportat la spital

Un tânăr șofer a ajuns cu mașina într-o țeavă de gar, iar pe urmă la spital în urma unui accident petrecut în localitatea Răscruci.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut în localitatea Răscruci. În accident a fost implicat un singur autoturism, care a intrat într-o țeavă de gaz.

Din fericire, nu au existat victime încarcerate, iar un bărbat de aproximativ 20 de ani a primit îngrijiri medicale din partea paramedicilor SMURD.

În cele din urmă, acesta a fost transportat la spital. În paralel, pompierii au asigurat zona până la sosirea echipajelor specializate de la compania de gaz. La misiune au luat parte pompierii de la Punctul de Lucru Gherla”, a transmis ISU Cluj.

Cum s-a produs accidentul

UPDATE: 09.31

„La data de 28 ianuarie, în jurul orei 06.40, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN1C – E576, în localitatea Răscruci.

Din primele cercetări, polițiștii au constatat că un tânăr, de 20 de ani, din comuna Dăbâca, care conducea un autoturism înspre municipiul Gherla, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, în condiții ce urmează a fi stabilite, intrând pe sensul opus de mers, ulterior acroșând gardul unui imobil și o țeavă de gaz.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto. Testarea acestuia cu aparatul etiltotest a indicat rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.

Comenteaza