Accident la Cluj Arena şi tramvaie blocate / "Nici de-l măsura nu-l lua pe mijloc"

Accident la Cluj Arena şi tramvaie blocate / "Nici de-l măsura nu-l lua pe mijloc"
| Foto: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca

Un accident cu taximetru care a intrat cu maşina într-un stâlp a avut loc în seara de miercuri, 15 noiembrie, în apropierea staţiei de tramvai la Cluj Arena. 

În imaginea postată pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca se observă un taximetru care a lovit frontal un stâlp de iluminat public, partea din spate a maşinii ocupând şi o porţiune din linia de tramvai de pe strada Splaiul Independenţei. În urma producerii accidentului tramvaiele cu legătură spre Gara Cluj au rămas blocate pe traseu. 

Cei care au comentat postarea spun că şinele de tramvai, plus ploaia, ar putea fi cauza accidentului şi că cel mai bine ar fi ca toţi şoferii să adapteze viteza la condiţiile meteo şi la carosabil. "Prudenţă maximă... conducere preventivă şi mai presus de orice RĂBDARE FRAŢILOOOR!!", a scris un şofer. Cert e că mulți care au văzut mașina în stâlp au insistat că pe ploaie, linia de tramvai devine foarte periculoasă, așa că prudența este necesară. 

Cei care l-au luat peste picior pe omul care s-a ales cu necaz i-au transmis taximetristului că nu are cum să parcheze acolo:
”Domnu’ cu taxi, nu aveți voie să parcați acolo!!!”
”Dacă era Uber, săreau toți taximeTriștii în sus și râdeau. Ei uite că acum nu se râde, se vede jumătatea educată.”
”Ce căuta stâlpul ăla acolo...”
”Nu ai cum așa ceva, drept la țintă.”
 ”Nici de-l măsura nu-l lua pe mijloc.”
”Tramvaiu îi de vină clar...”

Comenteaza