Foto ACCIDENT la Cluj! Au intrat cu mașina DIRECT ÎNTR-UN RESTAURANT

ACCIDENT la Cluj! Au intrat cu mașina DIRECT ÎNTR-UN RESTAURANT

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit duminică dimineață la un eveniment rutier petrecut la ieșirea din localitatea Jucu de Mijloc.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în duminică dimineață la un eveniment rutier petrecut la ieșirea din localitatea Jucu de Mijloc. Alerta a venit în jurul orei 04.00, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.

Echipajele operative au găsit un autoturism intrat în interiorul unui restaurant, cu ocupanții ieșiți din acesta. Din fericire în restaurant nu se aflau persoane în momentul producerii accidentului. Patru bărbați au fost consultați de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care doi, în vârstă de aproximativ 30 de ani, au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La prima evaluare aceștia prezentau afecțiuni ușoare.

Și polițiștii au fost sesizați despre accidentul rutier produs pe DN1C-E576, în localitatea Jucu de Mijloc. ”Din primele cercetări efectuate la fața locului, rezultă că un tânăr în vârstă de 19 ani, din județul Maramureș, ar fi condus autoturismul pe direcția Gherla spre Cluj-Napoca, iar la km 17+847m ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un imobil din proximitatea drumului, respectiv un restaurant în care nu se aflau persoane în acel moment. In autoturism se aflau alți 3 bărbați, iar cei doi pasageri de pe bancheta din spate au necesitat îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, arată IPJ Cluj.

 

Comenteaza