Update Foto Accident la ieșirea din Gilău. Un bărbat a murit

Accident la ieșirea din Gilău. Un bărbat a murit
| Foto: ISU Cluj
Accident la ieșirea din Gilău. Un bărbat a murit
Accident la ieșirea din Gilău. Un bărbat a murit
Accident la ieșirea din Gilău. Un bărbat a murit
Ard caroserii de autoturim pe Cantonului

ISU Cluj intervine la un accident rutier în care au fost implicate două mașini.

"Pompierii din cadrul Gărzii Gilău intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Gilău spre Căpușu Mare.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ, unde au găsit două autoturisme avariate, cu o persoană încarcerată într-unul dintre acestea.

Se acționează pentru descarcerarea și extragerea victimei din autoturism, folosind echipamentele și accesoriile din dotare.

Alte două persoane sunt consultate la locul accidentului de către echipajele SAJ", a transmis ISU Cluj.

UPDATE

"Pompierii au extras bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, din autoturism. Acesta era în stare de inconștiență și fără semnalele vitale. Au fost aplicate împreună cu echipajul SAJ manevre de resuscitare, însă, din păcate, fără a reuși să readucă semnalele vitale ale bărbatului.

Alți doi bărbați au fost consultați de către echipajele SAJ la locul accidentului și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări aceștia erau în stare de conștiență și erau cooperanți", au adăugat reprezentanții ISU Cluj. 

Comenteaza