News alert Update Video Foto Accident lângă podul Garibaldi: 5 răniţi, între care 3 pietoni. Un şofer a trecut pe roşu

Accident lângă podul Garibaldi: 5 răniţi, între care 3 pietoni. Un şofer a trecut pe roşu
Accident lângă podul Garibaldi: 5 răniţi, între care 3 pietoni. Un şofer a trecut pe roşu
Accident lângă podul Garibaldi. Două maşini distruse, trei pietoni la semafor răniţi
Accident lângă podul Garibaldi. Două maşini distruse, trei pietoni la semafor răniţi
Accident lângă podul Garibaldi. Două maşini grav, pietoni la semafor răniţi
Accident lângă podul Garibaldi. Două maşini grav, pietoni la semafor răniţi

Un accident de circulaţie a avut loc, duminică seara, în zona podului Garibaldi din Cluj-Napoca. Cinci persoane au fost rănite, între care trei pietoni care încercau să traverseze strada Splaiul Independenţei. 

UPDATE: "Au fost consultate 8 persoane de către personalul medical ajuns la locul evenimentului, dintre care doar 5 au fost transportate la spital cu răni ușoare (traumatisme la nivelul capului sau al abdomenului). Au fost dislocate la locul evenimentului un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, unul SAJ, o autospecială pentru transportul victimelor multiple și o autospecială cu modul de descarcerare. Au fost asigurată zona accidentului având în vedere scurgerile de hidrocarburi și balizarea zonei pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor consultate având în vedere zona intens circulată", transmite şi ISU Cluj. 

---------------------------------------------------

UPDATE: "Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a 5 persoane: conducătoarea auto în vârstă de 24 de ani, din Jibou, Sălaj, o pasageră din același vehicul - o tânără de 22 de ani, din comuna Someș-Odorhei, Sălaj, și trei pietoni-20, 43 și 53 de ani, din Cluj-Napoca și Satu Mare", transmite IPJ Cluj

--------------------------------------------------

UPDATE, ora 22.30. "În accident au fost implicate trei autovehicule, iar cinci persoane au fost rănite, între care conducătoarea auto care a provocat accidentul şi trei pietoni care încercau să treacă strada regulamentar. Cauza producerii accidentului: nerespectarea culorii roşii a semaforului", transmite IPJ Cluj. Trafic blocat pe linia de tramvaie, pe direcția spre centru.

---------------------------------------------

"Vw venea dinspre Grigorescu și a trecut pe roșu, BMW dinspre Plopilor și avea verde", spune martorii la accident, confor grupului de Facebook Info Trafic, jud. Cluj.

Revenim cu detalii!

VIDEO: Facebook Info Trafic, jud. Cluj

Comenteaza