News alert Update Video Foto ACCIDENT MORTAL în judeţul Cluj: Impact între o autoutilitară și un autocamion / Leziuni incompatibile cu viața

ACCIDENT MORTAL în judeţul Cluj: Impact între o autoutilitară și un autocamion / Leziuni incompatibile cu viața

Un accident extrem de grav a avut loc în dimineaţa de vineri, 2 februarie, pe DN1 în judeţul Cluj, între localitățile Huedin și Poieni. Trafic blocat complet pentru intervenţia salvatorilor. 

"Pompierii din cadrul Departamentului Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, între localitățile Huedin și Poieni.

La fața locului intervin o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. În accident au fost implicate o autoutilitară și un autocamion.

La fața locului, echipajele au găsit un bărbat care prezintă leziuni incompatibile cu viața. În autoutilitară se află încarcerat un bărbat inconștient. De asemenea, un alt bărbat, conștient și cooperant, primește îngrijiri medicale", a transmis ISU Cluj.

În urma accidentului rutier de pe DN1 E60, între localitățile Bologa și Huedin, fiind produsă o coliziune între o autoutilitară și un ansamblu de vehicule, traficul este blocat în totalitate pentru intervenția echipajelor la fața locului, au transmis şi poliţiştii clujeni primele informaţii cu privire la tragicul accident.

DN1E60 e cel mai periculos drum din Cluj, aici sunt înregistrate cele mai multe accidente mortale ori grave din județ.

UPDATE 1: 
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că o autoutilitară și un autotren au fost implicate într-un impact pe DN 1 Cluj-Napoca – Oradea, în zona localității Bologa, județul Cluj, circulația fiind întreruptă în ambele direcții. În urma accidentului, două persoane care se aflau în autoutilitară au fost declarate decedate. Se efectuează cercetări pentru determinarea împrejurărilor producerii incidentului.

UPDATE 2: 
"Din păcate, și a doua victimă descarcerată prezintă leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul. Conducătorul autotrenului va fi transportat la spital de către echipajul SAJ, fiind conștient și cooperant", a revenit ISU Cluj cu detalii despre accident. 

Comenteaza