Accident mortal: un autoturism s-a izbit violent de o autocisternă VIDEO

Accident mortal: un autoturism s-a izbit violent de o autocisternă VIDEO
Un grav accident de circulaţie, soldat cu decesul unei persoane şi rănirea gravă a alteia, a avut loc în noaptea de miercuri spre joi pe un drum din judeţ.

Un bărbat de 36 de ani din Ilva Mică se deplasa împreună cu o prietenă pe direcţia Baia Mare - Dej, însă la ieşirea din localitatea Câţcău a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit frontal de o autocisternă care transporta bitum fierbinte, informează dejeanul.ro. 

În urma impactului deosebit de violent autoturismul a fost proiectat în afara părţii carosabile, iar autocisterna s-a răsturnat. Şoferul autoturismului a decedat pe loc, pasagera sa, o femeie din judeţul Maramureş, a rămas încarcerată, iar conducătorul autocisternei a suferit leziuni uşoare. 

Din fericire prin zonă trecea un paramedic dejean aflat în timpul liber, Radu Achimuş, care s-a oprit şi i-a acordat primul ajutor femeii, până la sosirea echipajelor de intervenţie, precizează publicaţia mai sus-menţionată. 

După ce s-a reuşit descarcerarea sa, femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Municipal Dej, iar mai apoi a fost trimisă la Cluj-Napoca. 

Poliţiştii veniţi la faţa locului l-au testat pe şoferul autocisternei cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ. În urma celor întâmplate oamenii legii au dechis o anchetă pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul. 

 

Comenteaza