Update Video Foto ACCIDENT GRAV pe Autostradă cu 3 victime / Manevre de resuscitare pentru o victimă descarcerată / A fost declarat decesul

ACCIDENT GRAV pe Autostradă cu 3 victime / Manevre de resuscitare pentru o victimă descarcerată / A fost declarat decesul
ACCIDENT pe Autostradă: 3 victime au nevoie de îngrijiri medicale / Un bărbat, încarcerat, inconştient
ACCIDENT pe Autostradă: 3 victime au nevoie de îngrijiri medicale / Un bărbat, încarcerat, inconştient
ACCIDENT pe Autostradă: 3 victime au nevoie de îngrijiri medicale / Un bărbat, încarcerat, inconştient
ACCIDENT pe Autostrada Transilvania. 3 victime au nevoie de îngrijiri medicale

În dimineaţa zilei de luni, 15 ianuarie, s-a produs un accident de circulaţie pe autostradă la care a fost solicitat ajutor de urgenţă pentru 3 victime implicate în accident.  

"Echipajele sunt pe drum spre locul solicitării. A fost anunțat un accident rutier între un autocamion și un autoturism, iar 3 persoane ar avea nevoie de îngrijiri medicale", a transmis ISU Cluj.

UPDATE 8:06
"Din primele date, în urma accidentului au rezultat trei victime, și anume trei bărbați. Unul dintre aceștia este încarcerat în autoturism, fiind inconștient. Celelalte două persoane au reușit să iasă singure afară, dar necesită îngrijiri medicale. Pompierii desfășoară în aceste momente operațiunile de descarcerare", a mai precizat ISU Cluj.

UPDATE: 8:23
"Bărbatul a fost descarcerat, însă se afla în stop cardio-respirator. Echipajele medicale aplică manevre de resuscitare. Ceilalți doi bărbați sunt conștienți, cooperanți, dar prezintă multiple traumatisme", a revenit ISU Cluj cu noi informaţii privitoare la accidentul tragic de pe A3. 

UPDATE: 8:38
"Din păcate a fost declarat decesul bărbatului de aproximativ 50 de ani. Ceilalți doi bărbați vor fi transportați la spital. La misiune au luat parte pompierii de la Garda de Intervenție Gilău și Punctul de Lucru Florești cu două autospeciale cu modul de descarcerare. De asemenea, la fața locului au intervenit două ambulanțe SAJ și o ambulanță SMURD", a mai transmis ISU Cluj. 

Comenteaza