Accident pe Câmpului, trei maşini lovite: maşina fostului viceprimar Adi Popa, implicată VIDEO

Accident pe Câmpului, trei maşini lovite: maşina fostului viceprimar Adi Popa, implicată VIDEO
Accident pe strada Câmpului, la sensul giratoriu de la intersecţia cu varianta Zorilor - Mănăştur. Trei maşini au fost implicate în accident.

Accidentul a fost provocat de o femeie care conducea un autoturism Ford, maşina a ajuns sub un camion al Armatei şi a acroşat o altă maşină, un automobil Nissan care era condus de fostul viceprimar din Cluj-Napoca, Adrian Popa.

Circulaţia în zonă a fost închisă pentru scurt timp, apoi reluată cu restricţii. 

"Eram în intersecţie, voiam să intru în sensul giratoriu, iar doamna venea din partea mea dreaptă. Probabil s-a speriat, mi-a lovit maşina şi şi-a continuat drumul, a lovit un camion care venea din sens opus, care staţiona înainte să intre în sensul giratoriu. Nu am fost rănit pentru că aveam centura pusă, recomand tuturor centura obligatorie", a declarat Popa pentru ziuadecj.ro.

"O maşină care venea dinspre strada Câmpului a intrat în sensul giratoriu fără să acorde prioritate, a intrat în colziune cu un autoturism, iar în urma impactului a fost proiectată înspre strada Frunzişului, pe a doua bandă, unde a lovit o autoutilitară. Şoferiţa care a provocat accidentul a fost rănită şi transportată la spital", a declarat Anca Sidonia Purdea, purtător de cuvânt IPJ Cluj.

Vezi imagini de la locul accidentului

Comenteaza