News alert Update Video Foto Accident pe centura Apahida. O persoană încarcerată, trafic redirecţionat

Un accident de circulaţie a avut loc, în urmă cu puţin timp, pe Varianta de Ocolire Cluj - Est. Şoferul unei maşini ar fi rămas încarcerat. 

UPDATE, ora 110.04: Traficul a fost reluat pe o bandă de circulaţie. Se circulă alternativ. 

UPDATE, ora 10.23: Accidentul s-a produs pe fondul unei depăşiri neregulametare, peste marcajul longitudinal continuu. Traficul este în continuare deviat prin Apahida. Conducătorul care a rămas încarcerat are 25 de ani şi este din Jibou. Tânărul a fost cel care a provocat accidentul.

UPDATE, ora 10.00: "Două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj medical SMURD au intervenit, în dimineața aceasta, pentru scoaterea unui bărbat din autovehiculul contorsionat și acordarea asistenței medicale de urgență, ca urmare a unui accident rutier produs pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida, în jurul orei0 9.20. În accident a fost implicat și un autotren. Bărbatul, aflat pe locul șoferului, era era conștient și cooperant la sosirea salvatorilot și nu prezenta afecțiuni care să-i pună în pericol viața. A fost scos pe ușa pasagerului de către pompieri. A fost preluat de echipajul SMURD și a fost transportat la spital", transmite ISU Cluj. 

-------------------------------------------------------------------------------

Traficul este blocat, iar şoferii sunt redirecţionaţi prin apahida. La faţa locului se află echipaje de poliţie şi ale ISU Cluj. Vom reveni cu detalii! 

Comenteaza