Accident provocat de Şerban Huidu: doi morţi

Accident provocat de Şerban Huidu: doi morţi
Realizatorul de televiziune Şerban Huidu a provocat duminică un accident rutier grav, soldat cu doi morţi, în Braşov.

Accidentul petrecut, duminică, în localitatea braşoveană Timişul de Sus din Braşov şi soldat cu doi morţi şi cinci răniţi, a fost provocat de realizatorul TV Şerban Huidu, care se afla la volanul unui autoturism de teren cu care a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină, afirmă Poliţia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, accidentul a fost provocat de Şerban Huidu, aflat la volanul maşinii care a intrat pe contrasens.

Realizatorul TV se afla în maşină cu şoţia şi cu cei doi copii.

Accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 11.55, pe DN 1, la intrarea în localitatea braşoveană Timişul de Sus, după ce maşina de teren la volanul căreia se afla Şerban Huidu a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar.

În urma impactului şi-au pierdut viaţa şoferul autoturismului Dacia Logan - un bărbat de 65 de ani - şi o femeie de 54 de ani, care se afla în dreapta şoferului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Sfreja, spunea că alte cinci persoane, între care doi copii, au fost duse cu ambulanţele la spital.

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului se aflau mai multe echipaje de poliţişti.

Şerban Huidu are 35 de ani şi este realizator de radio şi de televiziune. El prezintă, împreună cu Mihai Găinuşă, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum şi emisiunea săptămânală de la Prima TV "Cronica Cârcotaşilor".

În 29 decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece. El a fost menţinut un timp în stare de comă indusă, din care a ieşit pe 1 ianuarie. La aproximativ o săptămână după internare, Şerban Huidu a părăsit secţia de Terapie Intensivă şi a fost mutat într-o rezervă a spitalului din Innsbruck. Totodată, Şerban Huidu a început atunci exerciţiile fizice de recuperare.

Şerban Huidu a revenit pe 4 februarie în România. La momentul respectiv, reprezentanţii Prima TV au declarat că Şerban Huidu se simte bine şi îşi continuă recuperarea.

În 14 februarie, Şerban Huidu şi-a vizitat colegii din studioul Kiss FM. Pe 9 martie, el a apărut în prima ediţie din noul sezon al emisiunii "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV.

Între timp, Huidu şi reluat rolul de prezentator şi realizator al emisiunii "Cronica cârcotaşilor", alături de Mihai Găinuşă.

Comenteaza